2021. július 27., kedd

Innotab Max (kék) - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

7"-os érintőképernyővel rendelkezik. Jellemzője a Vtech Kid Connect Premium alkalmazás, amely garantálja a biztonságos vezeték nélküli kapcsolatot. Az Innotab Max szupergyors processzorral, 8 GB-os belső tárhellyel és beépített újratölthető akkumulátorral a technika egy kis csodája. Az extra tároláshoz tartalmaz egy microsd kártyahelyet (a kártya nem tartozék)
180 ° -OS Forgó Kamera: Az Innotab Max 2MP-os fényképezőgéppel rendelkezik fénykép és videó készítéséhez, amely elöl vagy hátul is használható. Legyen kreatív a látványtervével a Movie Maker és az Art Studio program segítségével.
A tablet összes funkciója gyerekbiztos. A kicsi biztonságos vezeték nélküli kapcsolatot használhat a Vtech Learning Lodge-jához, hogy kockázat nélkül böngészhessen az interneten. Csatlakozzon a Vtech platformjához, hogy rengeteg e-könyvet, alkalmazást és játékot töltsön le, és válogasson a gyermekbarát videók és zenék könyvtárából - beépített játékokat és alkalmazásokat, valamint még rengeteg letöltést tartalmaz!
Angol nyelvű
Hibátlan, új állapot.
Személyesen Dunakeszin vehető át.

Jelenlegi ára: 15 000 Ft
Az aukció vége: 2021-07-27 13:53 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése