2019. november 7., csütörtök

DESIGUAL ÚJ NŐI ÓRIÁS SÁL A DESIGUAL MÁRKA ÚJ 2019 KÉK KOLLEKCIÓJÁBÓL ! AZONNAL KÜLDÖM / 77 - Jelenlegi ára: 5 990 Ft

Köszöntelek az aukciómon ! MINDEN TERMÉKEMET VATERA FOXPOST-TAL IS KÜLDÖM VAGY MPL FUTÁRRAL IS POSTÁZOM VAGY EGÉSZ NAPOS SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG OPCIÓ IS VÁLASZTHATÓ !
Az aukció tárgya a képeken látható , NŐI DESIGUAL FLORES RAYADAS ÚJ GYÖNYÖRŰ ÓRIÁS SÁL VAGY STÓLA VAGY STRANDKENDŐ A DESIGUAL MÁRKA 2019 KÜLÖNLEGES ÚJ KÉK KOLLEKCIÓJÁBÓL , NAGYON KEDVEZŐ ÁRON , AZONNALI POSTÁZÁSSAL !
Egy nagyon szép óriás női sál gyönyörű kék háttérrel DESIGUAL logoval  elképesztő hatást eredményez a nyakban feltekerve .
A DESIGUAL márka egyik új különlegesen szép darabja nagyon finom puha tapintású anyagból  !
IDEÁLIS KIEGÉSZÍTŐ MINDEN ÖLTÖZÉKHEZ BÁRMIVEL PÁROSÍTHATÓ  !
Mérete : 195x110 cm. Anyaga : 100% poliészter 
Az itt leírtakon kívűl kérdésre szívesen válaszolok , inkább kérdezz a későbbi félreértés elkerülése végett !
Kapcsolat felvételre három napot tudok biztosítani a fizetésre hét nap a leghosszabb idő amit még eltudok fogadni , ezután a terméket negatív értékelés mellett újra indítom !  
Fizetéssel kapcsolatos tudnivalókat megtalálod az aukció végén küldött automata elektronikus levélben ! Kérem a kapcsolat felvételt a lekérhető e-mail címedről kezdeményezd.
A kapcsolat tartást minden esetben e-mailben tartom és a küldemény postára adásáról is elektronikus levelet küldök ! UTÁNVÉTELLEL NEM POSTÁZOK !
Arra kérek Mindenkit csak akkor vásároljon, ha az itt leírt feltételeket és az ismerj meg oldalamon leírtakat elfogadja , KÖSZÖNÖM SZÉPEN !
NÉZZ BE HOZZÁM FOLYAMATOSAN TÖLTÖK FEL EXKLUZÍV NŐI TERMÉKEKET BEVEZETŐ ÁRON ! KÉSZLETRŐL EGÉSZ NAPOS SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉGGEL IS : )) 
Örülök, hogy itt jártál bízom benne lesz szerencsénk máskor is : ))


Jelenlegi ára: 5 990 Ft
Az aukció vége: 2019-11-28 15:49 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése