2016. április 28., csütörtök

Toskana, Firenze Park Hotel Chianti3* 4 nap - Jelenlegi ára: 1 Ft


 
Parkhotel Chianti ***/ Toskana / Italien/Olaszország
Tavarnelle Val di Piesa
4 nap (3 éj)  2 személy részére büféreggelivel
FIRENZE csak 15 km !
 
 
üdvözlőital
naponta büféreggeli
nyári hónapokban a szabadtéri medence használata (júniustól szeptemberig)
borkóstolóTaverna La Tancia-ban, hotel mellett
4 nap/3 éj duplaágyas szobában 2 személy részére classic szobában
dijmentes parkolás a hotel előtt
A licitált ár tartalmazza a fenti szolgáltatásokat és két személyre értendő.
Licitet nem törlök !
 
Park Hotel Chianti 
A Park Hotel Chianti szállása a Chianti Classico termőterület szívében fekszik. A szállodától 15 km-re van Firenze és 40 km-re Siena. A családi kézben levő hotel ingyenes parkolót, szabadtéri medencét és modern szobákat kínál ingyenes Wi-Fi-vel.
Minden szobához légkondicionáló, műholdas! TV és saját fürdőszoba tartozik zuhanyzóval. A szobák többsége erkéllyel is rendelkezik, és néhányból kilátás nyílik a belső kertre vagy a medencére.
Az étterem klasszikus olasz ételeket és toszkán specialitásokat kínál. A szállodában bőséges svédasztalos reggeli kerül felszolgálásra.
 
 
Szobák
A 43 igényesen berendezett szobák klimával, telefonnal, SAT programokkal,   fürdőszoba/WC-vel (zuhanyfülke vagy kád) és hajszáritóval felszereltek.   WLAN-Internetkapcsolat minden szobában dijmentesen áll a vendégek rendelkezésére.
 
 
Étterem 
Az étterem klasszikus olasz ételeket és toszkán specialitásokat kínál. A szállodában bőséges svédasztalos reggeli kerül felszolgálásra.
 
Firenze 
Az Itáliai-félsziget csaknem közepén elhelyezkedő Firenze, közel 370 ezer lakosával, Olaszország nagyvárosai közé tartozik. Az Arn! o folyó partján végighúzódó, hosszú történelmi múlt! ra visszatekintő város Toszkána régió székhelye és egyben kulturális központja. Az ókori rómaiak által létrehozott város a középkortól napjainkig fontos kereskedelmi és pénzügyi központnak számít. A ? középkor Athénja? -ként és az olasz reneszánsz bölcsőjeként számon tartott Firenze bővelkedik történelmi és művészettörténeti látnivalókban. Ezt bizonyítja, hogy a történelmi belvárost 1982-ben az UNESCO a Világörökség részévé nyilvánította majd 1986-ban elnyerte az Európa Kulturális Fővárosa címet. A várost olyan hírességek neve fémjelzi, mint a Medici család, Amerigo Vespucci, Dante Alighieri, Francesco Petrarca, Sandro Botticelli, Michelangelo Buonarrot, Franco Zeffirelli, Guccio Gucci és még számos tudós, felfedező, művész.
A belváros szűk kis utcái, a zöldellő Arno folyó, és dombok, valamint a múzeumok és templomok falai számtalan felfedezésre váró kincset tartoga! tnak az odalátogatók számára. Európa egyik legérdekesebb, és legszebb városában ha rengeteg időt is töltünk, a műalkotások, történelmi emlékek csak egy töredékét láthatjuk. Firenze neve összefonódott a művészettel: az egész város egy hatalmas, élő műalkotás.
Firenze legfőbb látnivalói a város négy kisebb részre osztható központjában helyezkednek el, amelyeket gyalog könnyű megközelíteni. Ezeknek a részeknek a tájékozódási pontjai a következők: a belváros keleti részét Santa Croce, az északit a San Marco, a nyugatit a Santa Maria Novella és a folyó túloldalán lévő Oltarnót a Palazzo Pitti fémjelzi.
 
 
Információ
Park Hotel Chianti
50028 Tavarnelle Val di Pesa - Firenze
 
Az utalvány 1 évig érvényes, szabad helyek függvényében. Kivéve:  Húsvét, április 6-20 között,  május 14-24 között, július 1 - augusztus 20, szeptember 6-23. Május, június augusztus és szeptember hónapokra foglalás legk! orábban 3 héttel a tervezett érkezés előtt lehetséges.
A hotel december 20-tól január 10-ig zárva tart.
Érkezési napok: péntek, szombat.
Szabad helyekről és a gyerekek költségeiről kizárólag a hotel tud felvilágosítást adni.
 
 
Kérem olvassa el az alábbiakat mielőtt leadja érvényes licitjét :
Az aukció a fent felsorolt szolgáltatásokat és adókat foglalja magába 2 személy részére.
Beváltható a szállodával történő előzetes egyeztetés alapján, kérésre foglalásban segítek.
Szabad helyekről a szálloda tud felvilágosítást adni.
A gyermekek elhelyezése és annak költsége a szálláshellyel való egyeztetést igényel.
Az utalványt SZép kártyával nem lehet fizetni, kizárólag banki átutalást vagy készpénzbefizetést tudok elfogadni.
Az utalvány átruházható, készpénzre nem váltható vissza.
Fizetési határídő 5 munkanap, ! kérem csak akkor licitáljon, ha a fent leírtak megfelelnek.
Licitet nem törlök!
Köszönöm, hogy elolvasta, sikeres licitálást, kellemes üdülést !
 
 
 
 
 
 
 


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2016-05-09 21:54 . Toskana, Firenze Park Hotel Chianti3* 4 nap - Jelenlegi ára: 1 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése